Den store Vietnamreisen

Pris fra 32.300 NOK / person

Bli med på eventyr og opplev det beste fra Vietnam når Topas viser veien, fra det frodige Mekong-deltaet til de høyeste fjellene i Sørøst-Asia.

Dette er en aktiv reise som byr på lette sykkelturer langs buktende kanaler, fotturer langs grønne rismarker, besøk hos fargerike fjellstammer og overnatting på Topas Eco Lodge – utnevnt som Unique Lodge of the World av National Geographic.

Reisen avsluttes med et minneverdig minicruise i Lan Ha bukten, den autentiske delen av Halong Bay.

Du kan forlenge reisen til 21 dager og få en eventyrlig opplevelse i Dong Hoi området, kjent for verdens største hule Son Doong og vakker natur.

Hvor lenge vil du reise?

Dagsprogram

  Aktivitet Overnatting
Dag 1 Avreise fra Norge
Våre reiser er basert på avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen, men er du interessert i å reise fra andre flyplasser, kan vi selvfølgelig også hjelpe med det.

Måltider inkluder:
- / - / -
Dag 2 Ankomst Ho Chi Minh City Blue Diamond
Når du lander på Ho Cho Minh City flyplass, står sjåføren klar og ønsker deg velkommen. Han kjører deg til ditt hotell i byen.

Resten av dagen kan du utforske den livlige byen på egen hånd, eller slappe av etter reisen.

Måltider inkludert:
- / - / -
Dag 3 Mekong - lokale markeder og kokkeskole Coco Riverside Lodge
Det er nå på tide å forlate den hektiske storbyen og dra ut i det naturskjønne Mekong-deltaet. Etter frokost kommer sjåføren til hotellet og frakter deg til Vung Liem, en kjøretur på 3 timer ut i Mekong-deltaet.

Etter lunsj starter dagens sykkeltur. Du sykler langs små rolige veier, passerer andegårder, gjennom rismarker, små sivskoger og mange små landsbyer. Underveis besøker du en dragefruktplantasje, der du også får smake frukten rett fra hagen. Du besøker også den lokale bonde, Mr. Cong. Han vil vise deg hvordan han lager den unike og næringsrike retten - puffede ris (en slags ris-popcorn). Han viser deg også hvordan man bruker en blanding av tradisjonelle og moderne landbruksmetoder i dag.

Ettermiddagen slutter med et besøk hos naboen. Her vil en krigsveteran framføre tradisjonell vietnamesisk musikk i faklenes lys. Faklene er de lokale Poon Sticks.

Om kvelden får du en introduksjon til vietnamesisk matlaging, da du skal prøve deg i kjøkkenet. Det er en morsom og lærerik opplevelse, og på den måten kan du ta et lite stykke vietnamesisk kultur med deg hjem.

Måltider inkludert:
Frokost / - / Middag
Dag 4 Med sykkel og båt dypere inn i Mekong-deltaet Coco Riverside Lodge
Mens du nyter din frokost, har vietnameserne allerede lastet båtene sine og er på vei til markedene og fabrikkene med forskjellige avgrøder, spesielt kokosnøtter. Trafikken på elven er livlig; barn seiles til skole, voksne tar båten til jobb eller til Cao Dai tempelet. På dagens tur får du et innblikk i hvordan kokosnøtter behandles på fabrikkene.

Når du er tilbake fra dagens båttur, serveres det lunsj på lodgen.

Ettermiddagen byr på enda en tur, denne gang på sykkel. Sammen med lokalguiden ser du hvordan lokalbefolkningen bearbeider ris, og du besøker også Chua Xu tempelet, som er over 200 år gammelt. Hit kommer lokale og besøkende fra andre provinser for å be. Sykkelturen fortsetter gjennom marker, over kanaler med små stopp i lokale landsbyer før du returnerer til lodgen.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / Middag
Dag 5 Fly til Hoi An og tid på egen hånd Hoi An Garden Villa
I dag er du egen hånd i Hoi An, og det er mye å oppleve. Gamlebyen er delt opp av kanaler, og flere steder finner du spor etter de mange handelsmenn som har besøkt byen i århundrer. Portugisere, nederlendere, arabere, kinesere, franskmenn - de har alle vært her og satt sine spor. Med alle de interessante bygningene fra forskjellige tidsepoker, er det naturlig at byen er på Unescos verdensarvliste.

Sjøfolk har handlet her og fått sydd sine klær i Hoi An i byens storhetstid. Endel av havnen er dekket av sand i dag, men fortsatt finnes det gode og dyktige skreddere som syr rimelige klær på bestilling. Kanskje er det i Hoi An du skal ha fornyet garderoben?

Måltider inkludert:
Frokost / - / -

Hoi An explorer package

Opplev historiske Hoi An til fots, på sykkel og kajakk med denne opplevelsespakken i byen og omegnen. Dag 1 Guidet sykkeltur på rolige...
Pris2.700 NOK pr voksen · 2.200 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Hoi An explorer package
+2.700 NOK pr voksen · 2.200 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten
Dag 6 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 7 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 8 Transport til Danang Nattog Danang - Hanoi
Dag 9 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Vietnams hovedstad Hanoi er som et levende museum; et fascinerende innblikk i en gammel asiatisk by, men fremdeles med sprudlende energi og tempoet som en moderne storby har.

Mopeder, fotgjengere, sykler og biler er i alle retninger rundt i de trange gatene, mens turistene forsiktig forsøker å navigere mellom dem. Å krysse veien er en utfordring i seg selv, og det krever nerver av stål å gjøre det første gang! Men raskt lærer du at et stabilt tempo og kun ha fokus på det som skjer foran deg er nok til å bevege deg trygt i trafikken.

Overalt er det aktivitet og lyder. Det kan virke som om alt liv leves utendørs i de travle gatene: man jobber, spiser, lager mat mens barna leker, små babyer blir matet eller man bare sitter og snakker.

Stå tidligt opp og gå en tur rundt Hoan Kiem-sjøen kl. 5 om morgenen, og du vil oppleve hvordan lokalbefolkningen starter dagen med forskjellige former for mosjon og trening.

Husk å ta en stopp ved en av de mange street food stedene, og nyt den lokale gatematen.
Dag 10 Minoritetslandsbyen Nam Cang i Sapa Topas Riverside Lodge
Tidlig på morgenen blir du hentet på hotellet av Topas Mountain Express. Deretter kjører du til Thanh Phu broen og landsbyen Nam Cang. Etter en kort gåtur gjennom landsbyen er du fremme ved Nam Cang Riverside Lodge, der du spiser en sen lunsj.

Om ettermiddagen utforsker du en typisk fjell-landsby der den etniske minoriteten Red Dao bor. Du befinner deg i den mer uberørte delen av Sapa området, og Red Dao kvinnene her bærer fortsatt de tradisjonelle draktene som er vanlige blandt Vietnams etniske grupper. Draktene er fargerike og rikt utsmykkede og lett gjenkjennelig.

Red Dao folket er spesielt kjent for deres ferdigheter innen helbredende bad, naturmedisin og broderi. Sammen med lokalguiden opplever du landsbyen på nært hold, og ser hvordan Red Dao lager rispapir, sølvsmykker og broderier.

Tilbake på lodgen har du muligheten til å prøve et helbredende bad med spesielle urter som verten din har samlet i jungelen som starter rett bak huset. Det er en spesiell og livgivende opplevelse.

Middag serveres ved lodgens store trebord eller på terrassen med utsikt over elven.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / Middag

Selv-guidet sykkeltur

Utforsk fjellene i Sapa regionen i ditt eget tempo med denne unike selv-guidede sykkeltur med Topas. Du kan nyte friheten og opplevelsene på...
Pris2.600 NOK pr voksen · 2.100 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Selv-guidet sykkeltur
+2.600 NOK pr voksen · 2.100 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten

Fottur pakke

Få et dypere innblikk i kulturen og dagliglivet til de fargerike etniske minoritetene som bor i Sapa fjellene. Landsbyen Lech Dao ligger i de...
Pris1.250 NOK pr voksen · 850 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Fottur pakke
+1.250 NOK pr voksen · 850 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten
Dag 11 Sapa Topas Riverside Lodge
Dag 12 Sapa Topas Ecolodge
Dag 13 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Du har det meste av dagen til egen disposisjon på Topas Ecolodge. Det er et fantastisk sted, og du kan nyte fasilitetene: svømmebassenget med utsikten til fjellene, spa-avdelingen, slappe av med en god bok eller ta en rusletur i området - det er mye å se. Hvis du vil på en lenger utflukt, kan du låne en av lodgens terrengsykler.

Du kan også ta bussen til den nærmeste byen Sapa, et turist- og lokalsenter i området. En halvdagstur til det høyeste fjellet i Indokina, Fansipan (3143 m.o.h.) er også en mulighet, der det nylig er oppført en taubane

Topas Mountain Express kjører fra Sapa kl. 14 og fra Topas Ecolodge kl. 15 og tar deg direkte til hotellet i Hanoi.

Måltider inkludert:
Frokost / - / -
Dag 14 Cruise i Lan Ha Bay La Pinta
Etter frokost er det på tide å sette kursen til Lan Ha bukten. Lan Ha er nabo til den mer kjente og til tider overfylte Halong Bay. I Lan Ha har du den samme flotte naturen, men mer plass da det er færre besøkende i dette området.

Du blir fraktet direkte til bryggen, der en mindre båt tar deg til det større skipet, som er din base i oppdagelsen av Lan Ha bukten. Du får en grundig innføring i skipets sikkerhetsrutiner under velkomstdrinken.

Underveis til Cat Ba øya passerer du mange små øyer. Gjennom kanaler og Cat Ba nasjonalpark stiger hundrevis av vakre kalksteinsklipper opp av havet. Rovfugler sirkulerer i luften og små fiskebåter tøffer frem og tilbake. Det er ikke til å unngå å bli grepet av stemningen og atmosfæren.

Etter en herlig lunsj fanget rett utenfor, med alt godt fra havet, går du i land på Cat Ba øya. En buss kjører til Trung Trang hulen som ligger midt i den vernede skogen på øya. En kort guidet fottur gir deg en introduksjon til nasjonalparken og den tropiske naturen. Deretter er det mulighet for å ta en dukkert eller prøve å padle i kajakk.

Når du er tilbake på båten vil kokkene ombord introdusere deg for vietnamesisk matlaging. Kanskje lærer du noen nye triks som du kan imponere med når du er tilbake i Norge.

Middag serveres ombord. Deretter kan du prøve å fiske blekksprut, eller nyte kvelden på kahyttens private balkong.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / Middag
Dag 15 Cruise i Lan Ha Bay Hong Ngoc Dynastie
Du våkner midt i bukten, merker den friske luften, ser solen stå opp i horisonten og beundrer den slående utsikten over øyhavet. En kort båttur til et fiskeområde i nærheten gir deg en flott start på dagen og det er mange muligheter for å ta noen minneverdige bilder.

Tilbake på den større båten kan du nyte frokosten, før turen går til Dark & Bright hulen. For å komme frem til hulen, så seiler du med bambusbåt.

Når du er tilbake på cruisebåten serveres det en god avskjedsbrunsj innen du blir kjørt tilbake til Hanoi.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / -
Dag 16 Hanoi på egen hånd
Dag 17 Ankomst Norge

Fra 32.300 NOK pr voksen

Fra 25.800 NOK pr barn

+ 5.650 NOK for enkeltromstillegg

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Vietnam t/r
 • All lokal transport i privat bil med sjåfør, med mindre annet er opplyst
 • Lokal engelsktalende guide på utflukter
 • Sim-kort og telefonhotline til lokal Topas ansatt i Vietnam under hele reisen
 • Alle overnatninger i delt dobbeltrom
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Adgangsgebyr på alle inkluderte utflukter
 • Flyplassavgifter og skatter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenger og utgifter til drikkevarer
 • Utgifter til måltider som ikke er inkludert i programmet (ca. USD 5-15 pr. måltid)
 • Visum
 • Reiseforsikring og evt. avbestillingsforsikring
 • Driks til lokale guider/sjåfører

Få et reisetilbud

  Aktivitet Overnatting
Dag 1 Avreise fra Oslo
Dag 2 Ho Chi Minh City Blue Diamond
Når du lander på Ho Cho Minh City flyplass, står sjåføren klar og ønsker deg velkommen. Han kjører deg til ditt hotell i byen.

Resten av dagen kan du utforske den livlige byen på egen hånd, eller slappe av etter reisen.

Måltider inkludert:
- / - / -
Dag 3 Ho Chi Minh City Blue Diamond

Ho Chi Minh City før og nå

Kom helt tett på Ho Chi Minh City og Vietnamkrigen. Dagen starter med et besøk i Cu Chi tunnelene. Cu Chi ligger ca 70 km fra Ho Chi Minh...
Pris2.150 NOK pr voksen · 1.650 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Ho Chi Minh City før og nå
+2.150 NOK pr voksen · 1.650 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten
Dag 4 Mekong-deltaet Coco Riverside Lodge
Det er nå på tide å forlate den hektiske storbyen og dra ut i det naturskjønne Mekong-deltaet. Etter frokost kommer sjåføren til hotellet og frakter deg til Vung Liem, en kjøretur på 3 timer ut i Mekong-deltaet.

Etter lunsj starter dagens sykkeltur. Du sykler langs små rolige veier, passerer andegårder, gjennom rismarker, små sivskoger og mange små landsbyer. Underveis besøker du en dragefruktplantasje, der du også får smake frukten rett fra hagen. Du besøker også den lokale bonde, Mr. Cong. Han vil vise deg hvordan han lager den unike og næringsrike retten - puffede ris (en slags ris-popcorn). Han viser deg også hvordan man bruker en blanding av tradisjonelle og moderne landbruksmetoder i dag.

Ettermiddagen slutter med et besøk hos naboen. Her vil en krigsveteran framføre tradisjonell vietnamesisk musikk i faklenes lys. Faklene er de lokale Poon Sticks.

Om kvelden får du en introduksjon til vietnamesisk matlaging, da du skal prøve deg i kjøkkenet. Det er en morsom og lærerik opplevelse, og på den måten kan du ta et lite stykke vietnamesisk kultur med deg hjem.

Måltider inkludert:
Frokost / - / Middag
Dag 5 Mekong-deltaet Coco Riverside Lodge
Mens du nyter din frokost, har vietnameserne allerede lastet båtene sine og er på vei til markedene og fabrikkene med forskjellige avgrøder, spesielt kokosnøtter. Trafikken på elven er livlig; barn seiles til skole, voksne tar båten til jobb eller til Cao Dai tempelet. På dagens tur får du et innblikk i hvordan kokosnøtter behandles på fabrikkene.

Når du er tilbake fra dagens båttur, serveres det lunsj på lodgen.

Ettermiddagen byr på enda en tur, denne gang på sykkel. Sammen med lokalguiden ser du hvordan lokalbefolkningen bearbeider ris, og du besøker også Chua Xu tempelet, som er over 200 år gammelt. Hit kommer lokale og besøkende fra andre provinser for å be. Sykkelturen fortsetter gjennom marker, over kanaler med små stopp i lokale landsbyer før du returnerer til lodgen.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / Middag
Dag 6 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
I dag er du egen hånd i Hoi An, og det er mye å oppleve. Gamlebyen er delt opp av kanaler, og flere steder finner du spor etter de mange handelsmenn som har besøkt byen i århundrer. Portugisere, nederlendere, arabere, kinesere, franskmenn - de har alle vært her og satt sine spor. Med alle de interessante bygningene fra forskjellige tidsepoker, er det naturlig at byen er på Unescos verdensarvliste.

Sjøfolk har handlet her og fått sydd sine klær i Hoi An i byens storhetstid. Endel av havnen er dekket av sand i dag, men fortsatt finnes det gode og dyktige skreddere som syr rimelige klær på bestilling. Kanskje er det i Hoi An du skal ha fornyet garderoben?

Måltider inkludert:
Frokost / - / -

Hoi An explorer package

Opplev historiske Hoi An til fots, på sykkel og kajakk med denne opplevelsespakken i byen og omegnen. Dag 1 Guidet sykkeltur på rolige...
Pris2.700 NOK pr voksen · 2.200 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Hoi An explorer package
+2.700 NOK pr voksen · 2.200 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten
Dag 7 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 8 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 9 Dong Hoi - natur Chay Lap Farmstay
Dong Hoi er hovedstaden i Quảng Bình provinsen på den nordlige sentrale kysten av Vietnam, ca 160 km nord for den tidligere hovedstaden Hue. Etter ødeleggelsene under Vietnamkrigen er denne flotte byen bygget opp igjen og satt i bedre stand de siste årene.

Dong Hoi har en mangfoldig natur som venter på å bli utforsket. Hvis du liker strandlivet, har byen en 12 km lang kyst med hvite sandstrender, der du kan nyte livet. Hvis du blir fascinert av fjell og grotter, er Dong Hoi utgangspunktet for mange turer til populære Phong Nha. Her ligger blandt annet verdens største grotte, Son Doong, stor nok til å romme en jumbojet.

Tu Lan grottene - 2 dager med overnatning

For den eventyrlystne er Tu Lan grottene et must. På denne turen besøker du grottene, du får en flott fottur i et slående landskap der du...
Pris3.250 NOK pr voksen
Nei takk!
You have chosen Tu Lan grottene - 2 dager med overnatning
+3.250 NOK pr voksen
Fjern fra i reiseruten

Tu Lan - heldags grotteutforskning

Tilbring en hel dag med å utforske Tu Lan hulesystemet, den uberørte jungel og kalksteinsområdet rundt grottene. Området er også kjent for å...
Pris1.100 NOK pr voksen
Nei takk!
You have chosen Tu Lan - heldags grotteutforskning
+1.100 NOK pr voksen
Fjern fra i reiseruten
Dag 10 Dong Hoi - natur Chay Lap Farmstay
Dag 11 Hanoi Nattog
Vietnams hovedstad Hanoi er som et levende museum; et fascinerende innblikk i en gammel asiatisk by, men fremdeles med sprudlende energi og tempoet som en moderne storby har.

Mopeder, fotgjengere, sykler og biler er i alle retninger rundt i de trange gatene, mens turistene forsiktig forsøker å navigere mellom dem. Å krysse veien er en utfordring i seg selv, og det krever nerver av stål å gjøre det første gang! Men raskt lærer du at et stabilt tempo og kun ha fokus på det som skjer foran deg er nok til å bevege deg trygt i trafikken.

Overalt er det aktivitet og lyder. Det kan virke som om alt liv leves utendørs i de travle gatene: man jobber, spiser, lager mat mens barna leker, små babyer blir matet eller man bare sitter og snakker.

Stå tidligt opp og gå en tur rundt Hoan Kiem-sjøen kl. 5 om morgenen, og du vil oppleve hvordan lokalbefolkningen starter dagen med forskjellige former for mosjon og trening.

Husk å ta en stopp ved en av de mange street food stedene, og nyt den lokale gatematen.
Dag 12 Ky Son - den historiske by Moon Garden
Start dagen med tradisjonelle Yi Jin Jing øvelser før dere spiser frokost i de rolige omgivelsene.

Formiddagens gåtur bringer dere rundt til de lokale landsbyboerne i Ky Son. Dere har muligheten til å delta i bøndenes arbeid på åkrene, og dermed få et bedre inntrykk av hvordan vietnameserne dyrker jorden. Hvilken avling som er i fokus avhenger selvfølgelig av årstid, men søtpotet, agurk og mais er vanlige matvarer. Og kanskje får dere også se de lokale forarbeide rotfrukten kasava, også kalt maniok.

Turen går også forbi landsbyens barnehage og det lokale markedet, hvor man kan kjøpe frisk frukt og andre matvarer.

Ettermiddagen kan tilbringes med å fiske i vannet ved siden av bostedet, eller bare nyte stillheten og roen i de grønne omgivelsene.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / Middag
Dag 13 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Dag 14 Sapa Topas Ecolodge

Selv-guidet sykkeltur

Utforsk fjellene i Sapa regionen i ditt eget tempo med denne unike selv-guidede sykkeltur med Topas. Du kan nyte friheten og opplevelsene på...
Pris2.600 NOK pr voksen · 2.100 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Selv-guidet sykkeltur
+2.600 NOK pr voksen · 2.100 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten

Fottur pakke

Få et dypere innblikk i kulturen og dagliglivet til de fargerike etniske minoritetene som bor i Sapa fjellene. Landsbyen Lech Dao ligger i de...
Pris1.250 NOK pr voksen · 850 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Fottur pakke
+1.250 NOK pr voksen · 850 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten
Dag 15 Sapa Topas Ecolodge
Dag 16 Sapa Topas Riverside Lodge
Dag 17 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Dag 18 Lan Ha Bay La Pinta
Etter frokost er det på tide å sette kursen til Lan Ha bukten. Lan Ha er nabo til den mer kjente og til tider overfylte Halong Bay. I Lan Ha har du den samme flotte naturen, men mer plass da det er færre besøkende i dette området.

Du blir fraktet direkte til bryggen, der en mindre båt tar deg til det større skipet, som er din base i oppdagelsen av Lan Ha bukten. Du får en grundig innføring i skipets sikkerhetsrutiner under velkomstdrinken.

Underveis til Cat Ba øya passerer du mange små øyer. Gjennom kanaler og Cat Ba nasjonalpark stiger hundrevis av vakre kalksteinsklipper opp av havet. Rovfugler sirkulerer i luften og små fiskebåter tøffer frem og tilbake. Det er ikke til å unngå å bli grepet av stemningen og atmosfæren.

Etter en herlig lunsj fanget rett utenfor, med alt godt fra havet, går du i land på Cat Ba øya. En buss kjører til Trung Trang hulen som ligger midt i den vernede skogen på øya. En kort guidet fottur gir deg en introduksjon til nasjonalparken og den tropiske naturen. Deretter er det mulighet for å ta en dukkert eller prøve å padle i kajakk.

Når du er tilbake på båten vil kokkene ombord introdusere deg for vietnamesisk matlaging. Kanskje lærer du noen nye triks som du kan imponere med når du er tilbake i Norge.

Middag serveres ombord. Deretter kan du prøve å fiske blekksprut, eller nyte kvelden på kahyttens private balkong.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / Middag

Lan Ha Bay explorer package

Utvid minicruiset i Lan Ha bukten med 1 dag og ta en kajakktur mellom kalksteinsklippene, besøk de hvite strendene og bruk dagen til å få en...
Pris2.150 NOK pr voksen · 1.500 NOK pr barn
Nei takk!
You have chosen Lan Ha Bay explorer package
+2.150 NOK pr voksen · 1.500 NOK pr barn
Fjern fra i reiseruten
Dag 19 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Du våkner midt i bukten, merker den friske luften, ser solen stå opp i horisonten og beundrer den slående utsikten over øyhavet. En kort båttur til et fiskeområde i nærheten gir deg en flott start på dagen og det er mange muligheter for å ta noen minneverdige bilder.

Tilbake på den større båten kan du nyte frokosten, før turen går til Dark & Bright hulen. For å komme frem til hulen, så seiler du med bambusbåt.

Når du er tilbake på cruisebåten serveres det en god avskjedsbrunsj innen du blir kjørt tilbake til Hanoi.

Måltider inkludert:
Frokost / Lunsj / -
Dag 20 Hanoi på egen hånd
Dag 21 Ankomst Norge

Fra 36.200 NOK pr voksen

+ 8.050 NOK for enkeltromstillegg

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Vietnam t/r
 • All lokal transport i privat bil med sjåfør, med mindre annet er opplyst
 • Lokal engelsktalende guide på utflukter
 • Sim-kort og telefonhotline til lokal Topas ansatt i Vietnam under hele reisen
 • Alle overnatninger i delt dobbeltrom
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Adgangsgebyr på alle inkluderte utflukter
 • Flyplassavgifter og skatter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenger og utgifter til drikkevarer
 • Utgifter til måltider som ikke er inkludert i programmet (ca. USD 5-15 pr. måltid)
 • Visum
 • Reiseforsikring og evt. avbestillingsforsikring
 • Driks til lokale guider/sjåfører

Få et reisetilbud

Loading content
Close