TOPAS MOUNTAIN EXPRESS

Transport direkte fra Hanoi til Sapa med komfort

Sapa bør være inkludert i hver reise til Vietnam. Det mest komfortable transportmiddelet til denne unike regionen er med vår egen minibuss, Topas Mountain Express, som går fra Hanoi til Sapa og Topas Ecolodge, og tilbake igjen.

Service og sikkerhet

Hvis du vil oppleve Sapa regionen og du vil reise så direkte som mulig, tilbyr vår egen Topas Mountain Express den beste kvalitetstransport på markedet.  Når du bor på et hotell i Hanois gamle bydel eller i Tay Ho-området, vil minibussen vår hente deg på hotellet om morgenen. Kjøreturen til Sapa-fjellene tar omtrent 5,5 timer, inkludert en pause underveis. Du kan bli kjørt til vår Topas Ecolodge eller til hotellet ditt i Sapa by. 

Terrenge i fjellene kan være utfordrende, og noen ganger kan kjøreforholdene være vanskelige, men du kan være helt trygg – våre sjåfører kjenner veiene og landskapet i fjellet, ettersom de er erfarne sjåfører fra Sapa-området. De vet hva slags hindringer som kan oppstå på grusveiene, men de vet også hvordan de skal takle det.

Bussene våre følger internasjonale retningslinjer for sikkerhet, og de er utstyrt med kun 8 flyseter, i stedet for 16 seter, noe som vanligvis er normalt for denne typen buss. Det gir deg mer plass og en mye mer behagelig transport til de fantastiske fjellene. Så sett deg god tilrette, slapp av og nyt den vakre naturen på vei til eller fra Sapa.

Topas Mountain Express
TME nyt

Hva er inkludert i vår transport med minibuss ?

Foruten det faktum at vår direkte bussforbindelse til Sapa-fjellene kan spare deg for transporttid hvis du har en stram tidsplan for din reise Vietnam, er det også praktisk å benytte vår minibuss og det gir deg den beste komforten. Bussene har gratis wifi, hvis du vil sjekke hvordan venner og familie har det der hjemme, eller hvis du bare vil lese siste nytt.  Og du behøver ikke bekymre deg for om telefonen mister strøm, da det finnes 6 stikkontakter med USB lader som du kan bruke. Eller du kan benytte tiden til å få lest noen kapitler i  ferieboken din, da det finnes privat leselys for hvert sete ombord.

Under overføringen vil du stoppe på det vietnamesiske landskapet, hvor du kan stikke beina og nyte en deilig kopp te, før du fortsetter til fjells. Det er kake og frukt tilgjengelig for deg, og også vann og vått vev for din komfort.

Topas Mountain Express drar fra Hanoi om morgenen, og ankommer Topas Ecolodge klokka 12, Sapa by, en time senere. Fra Sapa er avgangstiden tidlig på ettermiddagen, deretter passerer du Topas Ecolodge, før du ankommer Hanoi om kvelden.

Topas Mountain Express til Sapa

Få en følelse av hvordan det er kjøre med vår minibuss til Sapa.