STRANDFERIE I VIETNAM

Reis til Vietnam og få den beste kombinasjonen av lokal kultur, historiske byer og kritthvite strender

Reis til Vietnam og se utallige risterrasser, besøk de fargerike minoritetene i fjellene, få et innblikk i den vietnamesiske historien, og opplev de mange stedene og byene som er på Unescos verdenarvsliste. Avslutt med en badeferie i Vietnam, på en av de mange hvite sandstrender.

Vi skreddersyr turen din slik at den passer til deg og ditt reisefølge, og ønskene for både aktiviteter og avslapning.

children play on the beach - Vietnam

Familieferie i Vietnam

Er dere 2 eller 3 generasjoner som reiser sammen på familieferie, er det en god ide å legge til en liten badeferie i Vietnam i reiseprogrammet med noen dager på stranden. Det gir en pause for alle aldersgrupper og tid til å fordøye inntrykkene fra alle opplevelsene.

Vi vil anbefale å avslutte reisene en mini-strandferie i Vietnam. Hvis turen er mer enn 2 uker kan det også være en fordel å ha et avbrekk midt i, hvis reisen er mer enn 2 ukers varighet. På den måten er det tid til å fylle opp med ny energi til flere spennende oplevelser. De beste strendene for familier finner du i Danang og i Hoi An i det sentrale Vietnam eller Mui Ne og Phu Quoc i Sør-Vietnam.

Hvis du vil oppleve noe mere enn bare stranden, så kan du kombinere det med aktiviteter som passer for både barn og voksne. Her kan du lese mer og bli inspirert til å  reise til Vietnam med barn. Se også vårt reiseforslag til hva en   familieferie i Vietnam kan inneholde.

Hvilken strand i Vietnam er den beste?

Landet har mye å tilby når det gjelder badeferie i Vietnam. Her er vår liste over 8 strender og øyer som er verdt et besøk, og vår vurdering av hvem strendene passer best til.

Legg til noen dager på stranden på din rundreise i Vietnam

For å la de mange opplevelser og inntrykk fra din tur rundt i landet synke inn, så vil vi anbefale at du legger til en liten strandferie i Vietnam på din reise i landet, før du vender tilbake til hverdagen og alle dens gjøremål.

Hvilken strand du skal velge er avhengig av hvilken tid på året du reiser til Vietnam. Og her spiller jo været en stor rolle. På vår værside kan du bedre danne deg et bilde av hvilket tidspunkt du foretrekker og hvilken landsdel som passer deg best.

Vi har flere reiseforslag som du kan velge å bestille, eller bruke dem som en inspirasjon og et utgangspunkt for dine egne ønsker for blandt annet badeferie til Vietnam.  Vi skreddersyr alle våre reiser, så det passer til deg og ditt reisefølge.

Phu Quoc Eco beach resort

Vi skreddersyr din drømmereise til Vietnam

Med vår lange historie i Vietnam, lokale kontorer, egne lodges og transportfasiliteter, har vi de beste forutsetningene for å finne den stranden som passer best til ferien.

Vi vet hvilket sted du skal besøke hvis du vil slappe av på stranden, kanskje kombinert med vannsport, og samtidig ha en større by i nærheten. Det kan være fint å velge et resort i Vietnam som kan tilby litt forskjellig. Og selvsagt skal det være fine solskinnsdager på en strand. Den lokale viten fra våre ansatte i landet kommer deg til gode, da vi vet hvilken tid på året de enkelte strendene har de beste forholdene.

For å få en snakk om dine ønsker til strandopplevelser på din drømmeferie, ta konakt med oss. Du finner våre kontaktopplysninger her.

Når du reiser til Vietnam med Topas får du

Kvalitet

Topas er med deg hele veien. Som eneste danske reisebyrå har vi egne kontorer, bosteder, transportmuligheter og logistikk i landet. Det har vi hatt i 20 år, og erfaringen herfra kommer deg til gode, da vi kvalitetssikrer våre reiser fra start til slutt.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et høyt servicenivå, fra grundig informasjon innen avreisen, direkte kontakt underveis med våre ansatte lokalt i Vietnam som er tilgjengelig når du ankommer landet, og til oppfølgning når du er vel hjemme igjen.

Garanti

Når du reiser med Topas er du som nordmann dekket gjennom den danske Rejsegarantifond. Topas er også medlem av Dansk Rejsebureau Forening, som rådgir og hjelper oss med å løse utfordringer, så du kan være sikker på at dine interesser blir godt ivaretatt.

Tropical palms on beautiful Bai Sao beach