SKREDDERSYDDE EVENTYR

Vi har lang erfaring i å skreddersy reiser til Vietnam. Men hva innebærer det rent praktisk?

Dine eventyr. Dine minner. Vårt ansvar.

Vi vet at det ikke er noe som heter «et eventyr som passer for alle» når det kommer til din rundreise i Vietnam. Vi er alle forskjellige; vi har forskjellige interesser, forskjellig kultur, tradisjoner  og erfaringer, og forskjellige måter å se og oppleve livet på. Dette blir også avspeilet i måten vi reiser på. Med dette med i tankene vil vi rådgi og veilede deg så du kan finne den perfekte reise som passer for deg og ditt reisefølge. 

Hvordan foregår det?

Ordering process - step 1 - send us your request

1. Send en forespørsel.

Når du vurderer Vietnam som ditt neste reisemål, så sender du oss en fore-spørsel. Inkluder så mye informasjon som mulig, så vi kan finne reisen som passer deg best.

Ordering process - step 2 - we tailor the travel to your wishes

2. Vi kontakter deg.  

Vi ringer eller skriver til deg og får flere opplysninger fra deg, og gjennom veiledning og rådgivning finner vi sammen den unike reisen som du ønsker.

Ordering process - step 3 - we agree

3. Motta reiseforslag. 

Du mottar et konkret reiseforslag med et dagsprogram og en pris. Sammen gjør vi eventuelle endringer og justeringer før du bekrefter selve reisen.

Ordering process - step 4 - we recieve your payment

4. Bestilling og betaling. 

Vi bestiller og bekrefter din reise. Depositumet forfaller til betaling umiddelbart når du bestiller. Restbeløpet forfaller til betaling 60 dager før avreise.

Ordering process - step 5 - the travel begins

5. Eventyret venter deg. 

Reisedokumenter og billetter er tilgjengelige på din personlige side ca 10 dager før avreise. Pakk kofferten og du er klar til å oppleve vårt Vietnam!


Hvorfor skal du velge Vietnam by Topas til å skreddersy din reise?

Topas selger kvalitetsreiser til Vietnam, et fantastisk land for alle å besøke. Med vår lange erfaring med å arrangere turer til Vietnam, våre egne kontorer og med lokalt ansatte og våre egne lodges og transportmidler, så har vi de beste forutsetningene for å hjelpe deg med å finne drømmeferien. Vi kjenner landet ut og inn, og denne viden bruker vi daglig i vår dialog med våre gjester. Vi ønsker å skreddersy reiser til familier – store som små, vennegjengen, par og enkeltreisende, som viser deg det beste Vietnam har å by på, med et bredt utvalg av aktiviteter du ellers ikke finner hos andre.

Når du reiser med Vietnam by Topas har du tilgang til personlig service og hjelp hele veien fra du bestiller din reise, unde roppholdet og helt til du kommer vel hjem igjen. Din reise blir håndtert av norske og vietnamesiske medarbeidere for å sikre at du får den beste servicen. Alltid. På en Topas-reise i Vietnam sørger vi også for transporten rundt i landet. På denne måten  kan du slappe av og være sikker på at våre sjåfører og lokale guider alltid er klare til å hjelpe deg videre på turen. Hvis du vil vite mer om oss, våre reiser og hvordan en skreddersydd reise fungere, så kontakt oss endelig på telefonen eller på e-post.

Vietnam by Topas er en del av  det danske firmaet Topas Explorer Group som er kjent for å arrangere gruppereiser med høy kvalitet til hele verden. Når du reiser med oss er du dekket gjennom den danske Rejsegarantifond. Topas er også medlem av Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoi An beach basket boat