Hvem er vi?

Vietnam by Topas er en turoperatør som selger reiser til Vietnam og en del av den danske Topas Explorer Group. Vi selger unike og skreddersydde kvalitetsreiser der du selv velger nivået på både komfort og aktiviteter. Vi setter personlig service i høysetet og brenner for å gi deg den unike opplevelse – hver gang.

Spennende opplevelser på destinasjoner utenfor allfarvei

Topas ble grunnlagt i Danmark i 1973, av eventyrlystne og nysgjerrige mennesker som ville gi danskene unike og spennende opplevelser på destinasjoner utenfor allfarvei. Målet med reisene var å komme tett på de lokale kulturer, smake eksotisk mat og utforske verdens storslåtte natur. Dette er fortsatt vår sterke lidenskap og det sosiale spiller også en stor rolle, da turene er gruppereiser med turleder. Du kan som nordmann også bestille en tur gjennom Topas i Danmark. En gruppetur som fokuserer på fellesskapet. Les mer om dette her.

Vi er spesialister på Vietnam!

Som et reiseselskap til Vietnam har vi egne kontorer, lodges og transportfasiliteter i Vietnam. Vårt datterselskap i landet ble opprettet med støtte fra DANIDA (Danish International Development Assistance) for mer enn 20 år siden. I dag har det fortsatt dansk ledelse og 150 vietnamesiske Topas ansatte, og er et anerkjent og respektert reiseselskap i Vietnam.

Vår Topas Ecolodge i Sapa anerkjennes av National Geographic som «Unique lodge of the World» – som det eneste feriestedet i Sørøst-Asia. Vi samarbeider blandt annet med store danske og utenlandske selskaper når de vil være sikker på at deres arrangement skal gå som planlagt i Vietnam. Vi organiserer også våre egne sportsarrangementer til landet med flere tusen deltakere gjennom Vietnam Trailseries. Kort sagt så kan det meste la seg gjøre, også på din reise.

Våre medarbeidere kjenner Vietnam til bunns, og de ser frem til å vise deg det beste landet har å by på.

Teamet bak Vietnam by Topas

Contact Vietnam by Topas Henrik

Henrik Leth Jørgensen
Travel Consultant

Maj Billeskov - Vietnam by Topas

Maj Billeskov
Marketing

Asger Køppen - Vietnam by Topas

Asger Køppen
Director – Topas Explorer Group, Vietnam

phuong - Vietnam by Topas

Phung Bich Phuong
Sales Executive – Hanoi Office

truong - Vietnam by Topas

Mai Xuân Trường
Operation Manager – Hanoi Office

Loan Nguyen
Sales Manager – Hanoi Office

Kien - Vietnam by Topas

Kien Tran
Product Manager, Hanoi Office

Lone Ebbesen - CFO - Topas Explorer Group

Lone Ebbesen
CFO – Topas Explorer Group

Jørgen Nielsen - CEO - Topas Explorer Group

Jørgen Sølvsten Nielsen
CEO – Topas Explorer Group

Reisende fra Danmark

Reiser du til Vietnam fra Danmark? Så ta en titt på vår danske Vietnam by Topas hjemmeside.

 

Når du reiser til Vietnam med Topas får du

Kvalitet

Topas er med deg hele veien. Som eneste danske reisebyrå har vi egne kontorer, bosteder, transportmuligheter og logistikk i landet. Det har vi hatt i 20 år, og erfaringen herfra kommer deg til gode, da vi kvalitetssikrer våre reiser fra start til slutt.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et høyt servicenivå, fra grundig informasjon innen avreisen, direkte kontakt underveis med våre ansatte lokalt i Vietnam som er tilgjengelig når du ankommer landet, og til oppfølgning når du er vel hjemme igjen.

Garanti

Når du reiser med Topas er du som nordmann dekket gjennom den danske Rejsegarantifond. Topas er også medlem av Dansk Rejsebureau Forening, som rådgir og hjelper oss med å løse utfordringer, så du kan være sikker på at dine interesser blir godt ivaretatt.