HO CHI MINH CITY

Tidligere kjent som Saigon er dette en by med berusende kontraster og et tempo som langt overgår hovedstaden Hanoi

I Ho Chi Minh City kan man som besøkende gå på oppdagelse i en asiatisk metropol som utvikler seg med lysets hastighet. Samtidig kan du også oppleve selve begrepet av vietnamesisk kultur med livlige markeder, høytidlige templer og selvsagt gatekjøkken. 

Street food i Ho Chi Minh City

Som alle destinasjoner i Vietanm, er gastronomien en av hovedattraksjonene. Dette gjelder også for Ho Chi Minh City. Et rikt utvalg av spisemuligheter er tilgjengelig på alle måter og nivåer; alt fra hu tiu nudler, nem (vårruller) til banh xeo (sprø pannekaker fylt med urter, reker, svinekjøtt og bønnespirer) – og det hele kan best oppleves på en gastronomitur rundt i byen. 

Opplev Ho Chi Minh City

Dagsturer i Ho Chi Minh City byr på lokale markeder, kaffebarer i bakgårder og historiske pagoder som kanskje er de minst kjente stedene i byen. Og det står i skarp kontrast til et besøk på en av de hippe barer på toppen av en skyskraper, der solnedgangen setter rammen rundt byens skyline. 

Hovedattraksjoner i Ho Chi Minh City inkluderer et besøk i den nyromanske katedral Notre Dame, den spektakulære Jadekeiser pagoda og muligheten for å reflektere over grusomhetene i Vietnamrkrigen ved Krigsminnemuseet (War Remnants Museum).

Som gjest på en av våre turer i Ho Chi Minh City får du et glimt av livet i denne fengslende byen og vi introduserer deg til de beste opplevelser byen kan tilby.