HO CHI MINH CITY

Tidligere kjent som Saigon er dette en by med berusende kontraster og et tempo som langt overgår hovedstaden Hanoi

I Ho Chi Minh City kan man som besøkende gå på oppdagelse i en asiatisk metropol som utvikler seg med lysets hastighet. Samtidig kan du også oppleve selve begrepet av vietnamesisk kultur med livlige markeder, høytidlige templer og selvsagt gatekjøkken. 

Når du reiser til Vietnam med Topas får du

Kvalitet

Topas er med deg hele veien. Som eneste danske reisebyrå har vi egne kontorer, bosteder, transportmuligheter og logistikk i landet. Det har vi hatt i 20 år, og erfaringen herfra kommer deg til gode, da vi kvalitetssikrer våre reiser fra start til slutt.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et høyt servicenivå, fra grundig informasjon innen avreisen, direkte kontakt underveis med våre ansatte lokalt i Vietnam som er tilgjengelig når du ankommer landet, og til oppfølgning når du er vel hjemme igjen.

Garanti

Når du reiser med Topas er du som nordmann dekket gjennom den danske Rejsegarantifond. Topas er også medlem av Dansk Rejsebureau Forening, som rådgir og hjelper oss med å løse utfordringer, så du kan være sikker på at dine interesser blir godt ivaretatt.

Street food i Ho Chi Minh City

Som alle destinasjoner i Vietanm, er gastronomien en av hovedattraksjonene. Dette gjelder også for Ho Chi Minh City. Et rikt utvalg av spisemuligheter er tilgjengelig på alle måter og nivåer; alt fra hu tiu nudler, nem (vårruller) til banh xeo (sprø pannekaker fylt med urter, reker, svinekjøtt og bønnespirer) – og det hele kan best oppleves på en gastronomitur rundt i byen. 

Opplev Ho Chi Minh City

Dagsturer i Ho Chi Minh City byr på lokale markeder, kaffebarer i bakgårder og historiske pagoder som kanskje er de minst kjente stedene i byen. Og det står i skarp kontrast til et besøk på en av de hippe barer på toppen av en skyskraper, der solnedgangen setter rammen rundt byens skyline. 

Hovedattraksjoner i Ho Chi Minh City inkluderer et besøk i den nyromanske katedral Notre Dame, den spektakulære Jadekeiser pagoda og muligheten for å reflektere over grusomhetene i Vietnamrkrigen ved Krigsminnemuseet (War Remnants Museum).

Som gjest på en av våre turer i Ho Chi Minh City får du et glimt av livet i denne fengslende byen og vi introduserer deg til de beste opplevelser byen kan tilby.