HALONG BUKTEN

Et magisk landskap med tusenvis av små kalksteinsøyer som stiger opp av det rolige grønne vannet. Halong bukten er utvilsomt en av Vietnams store attraksjoner og med god grunn.

Gå ombord i en klassisk båt og bli seilet inn i drømmeliknende omgivelser med grønne kalksteinøyer, store grotter, skjulte strender og flytende fiskelandsbyer komplett med små skoler

Dagstur eller minicruise - Halong eller Lan Ha bukten

Ta en dagstur til Halong bukten eller velg et minicruise med overnatting i Halong.  Med Vietnam by Topas får du oppleve de mest stille områdene inkludert Bai Tu Long og Lan Ha som har de samme eventyrlige omgivelsene som de mere velkjente områdene, men med mindre turister. Opplev en magisk solnedgang og start neste dag stille og rolig med tai chi på dekk i soloppgangens lys.

Les mer om Lan Ha bukten

UNESCOs Verdensarv

Aktive reisende kan velge å utforske bukten med kajakk, noe som gjør at de majestetiske kalksteinsklippene virker enda mer dramatiske når de oppleves fra vannet.

En annen severdighet som man ikke må gå glipp av på en tur til Halong bukten, er en stopp på Cat Ba øya. Bli med på en fottur i jungelen med mulighet for å oppleve ville dyr på nært hold, og er du heldig ser du den sjeldne og truede Cat Ba langur-apen. Ta en topptur i den imponerende  Butterfly Valley, med sine mange klatreruter  eller nyt et avslappende besøk på stranden.

Det er også opplevelser for de historisk interesserte på et dagscruise i Halong bukten. Sett kursen mot Cannon Fort som har en imponerende utsikt, eller mot Hospital Cave som tar de besøkende med tilbake i tid, der hulene inneholdt pasientavdelinger og en kirurisk avdeling hugget inn i fjellet.

 

Sett sammen reisen selv

Når du reiser til Vietnam med Topas får du

Kvalitet

Topas er med deg hele veien. Som eneste danske reisebyrå har vi egne kontorer, bosteder, transportmuligheter og logistikk i landet. Det har vi hatt i 20 år, og erfaringen herfra kommer deg til gode, da vi kvalitetssikrer våre reiser fra start til slutt.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et høyt servicenivå, fra grundig informasjon innen avreisen, direkte kontakt underveis med våre ansatte lokalt i Vietnam som er tilgjengelig når du ankommer landet, og til oppfølgning når du er vel hjemme igjen.

Garanti

Når du reiser med Topas er du som nordmann dekket gjennom den danske Rejsegarantifond. Topas er også medlem av Dansk Rejsebureau Forening, som rådgir og hjelper oss med å løse utfordringer, så du kan være sikker på at dine interesser blir godt ivaretatt.