Fordeler ved å reise med Topas

Topas ble grunnlagt i Danmark i 1973 av ekte eventyrere som ville vise de reisende en verden av spennende kulturmøter og spektakulære naturopplevelser, med et aktivt utgangspunkt. Slik er det fortsatt i dag!

På 1980-tallet var Topas et av de første internasjonale reiseselskapene som tilbød reiser til Vietnam, etter at landet ble åpnet opp for turisme. Det ble raskt klart at Vietnam er et fantastisk reiseland. Topas i Danmark stiftet Topas Travel Vietnam sammen med en lokal familie og med hjelp fra DANIDA (Danish International Development Assistance). I dag er eierskapet lokalt uendret og føres videre av 2. generasjon.

 

Hvilken betydning har Topas sin historie for deg?

Å ha lokalt eierskap og mer enn 20 års erfaring er viktig i et land som Vietnam. Vi vet hva som skjer i landet, hvordan de forskjellige destinasjoner utvikler seg og hvor du fortsatt kan få den unike kulturelle opplevelse langt vekk fra allfarvei. Vi utvikler selv våre turer og har årelange relasjoner til de beste leverandørene og samarbeidspartnerne innen logistikk, transport og lokal innkvartering.

I tillegg til å utforme reisen, følger vi også alle turene våre nøye. Når du er ute og reiser har et team både i Vietnam og Danmark oversikt over akkurat din reise, for å sikre at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Hvis du har spørsmål eller trenger et godt råd underveis, kan du alltid kontakte oss.

Våre 150 ansatte lokalt i landet er stolte av å arbeide for et dansk-vietnamesisk selskap, da Topas er kjent for kvalitet i hele Vietnam. Vi arrangerer de største  løpsarrangementene i landet, og Topas Ecolodge respekteres for sin bærekraftige innsats.

Tourist walking alongside abandoned rails in Hanoi

Kvalitet

Topas selger kvalitetsreiser med et spennende aktivt innhold og et fokus på detaljer. Dermed kan du ikke finne markedets rimeligste reiser hos oss, da pris og kvalitet går hånd i hånd. Topas både i Vietnam og i Danmark respekteres spesielt for dette. Vi ønsker å sette sammen reiser som viser deg det beste Vietnam har å tilby, med et bredt spekter av aktiviteter som du ikke helt finner maken til på markedet.

Service

Når du reiser med Topas, har du tilgang til personlig service og hjelp underveis. Fra din første henvendelse til oss innen du bestiller, til du er vel hjemme igjen. Din reise håndteres av Topas-kontorer i Vietnam og Danmark, for å sikre at du får den beste mulig service hele veien.

Når du bestiller en reise med Vietnam by Topas, sørger vi også for transporten rundt i landet. På denne måten kan du føle deg trygg og være sikker på at våre sjåfører og lokalguider alltid er klare til å hjelpe deg.

Hvis du vil vite mer om våre reiser, så kontakt oss endelig for nærmere informasjon.

The Topas Mountain express entering the remote and beautiful mountains of Sapa
Fertile green rice fields of Sapa on a sunny day

Garanti

Vietnam by Topas er en del av det danske selskapet Topas Explorer Group og er kjent for kvalitetsreiser over hele verden. Når du reiser med oss, er du dekket av det danske reisegarantifondet.

Topas er også medlem av Dansk Rejsebureau Forening.