FAMILIEFERIE I VIETNAM

Få en eventyrlig og minneverdig opplevelse ved å reise flere generasjoner sammen på familieferie i Vietnam

Ta storfamilien med på tur til Vietnam! Reis sammen på tvers av genersajoner og alder, og få unike og eventyrlige opplevelser med dem du er glad i.

Topas har sendt grupper til Vietnam i mer enn 20 år. Vi har over 150 lokalt ansatte som kjenner sitt eget land best, og det gir deg en fordel da de vet hvilke reisemål og destinasjoner som passer best for barn, foreldre og besteforeldre.

 

En god blanding av severdigheter

Vietnam er et ideelt reisemål når man reiser flere generasjoner sammen. Landet har et varmt klima, lokalbefolkningen er vennlig og imøtekommende og du kan kombinere severdigheter som passer for både barn og voksne.

Husk å legge inn litt ekstra tid i reiseprogrammet, så alle i familien kan fordøye inntrykkene i sitt eget tempo.

Du kan få inspirasjon til opplevelser som passer for hele familien i vår lille guide til deg som reiser med barn i Vietnam.

Når man er flere som reiser sammen, er det mange ønsker og forventninger å ta hensyn til på reisen deres til Vietnam. Våre reisekonsulenter hjelper dere med å sette sammen den beste blandingen av velkjente høydepunkter, aktiviteter og lokale opplevelser.

Vil dere ha mer inspirasjon så ta en kikk på våre reiseforslag til familier, hvor vi har satt sammen et 14 dagers program for de beste opplevelser på en familieferie. Les programmet her.

 

Kom godt i gang med reiseplanleggingen

Når dere reiser som en gruppe, vil god planlegging på forhånd være vesentlig for å sikre at alle får den beste opplevelsen.

Lag en plan hjemmefra

Bruk litt tid på å avklare felles ønsker blandt de som skal reise, og bestill hovedelementene som overnatting og populære utflukter hjemmefra. Selv om Vietnam er et enkelt land å reise i på egen hånd, så kan det gå unødvendig mye tid med å få kontroll på transport og aktiviteter når du reiser som gruppe, og hovedelementene ikke er bestemt på forhånd.

Mindre og kortvarige aktiviteter er det som regel mange som tilbyr og der er kapasiteten større, mens andre raskt blir utsolgt. Hvis du vet hva du ønsker å oppleve når du kommer til reisemålet, er det en god ide å bestille det hjemmefra og slippe å bekymre deg for om det er ledig plass når dere kommer til landet

Ta deg god tid

Sørg for å ha litt luft i reiseprogrammet når du skal til Vietnam. På den måten kan inntrykkene best fordøyes, og det er tid og overskudd til alle opplevelsene som står i kø. Velg hoteller som har gode fasiliteter så du kan slappe av og nyte reisen på best mulig vis sammen med ditt reisefølge.

Vi hjelper deg med et godt utvalg av overnatting og transport – slik at du har så mye tid som mulig til det som teller mest: opplevelser sammen.

Turists riding rickshaws in Ho Chi Minh city

Reis i egen gruppe

Enten dere er 3 eller 30 personer som vil reise til Vietnam sammen, har vi erfaring med å håndtere gruppen din.
Med mer enn 45 års erfaring med gruppereiser i hele verden, og våre egne lodges, transportmuligheter og kontorer i Vietnam, leverer vi i Vietnam by Topas et arrangement som passer hele din familie.

Vi skreddersyr reisen så programmet passer deg og ditt reisefølge. Noen opplevelser og utflukter kan alle delta i, mens enkelte dager har dere kanskje lyst til å dele dere opp, så noen er på tur og andre slapper av og er på egen hånd.

Du kan finne inspirasjon i våre våre reiseforslag, eller kontakte oss på telefon eller e-post så vi kan få en dialog om hva som passer din familie best.

Vietnamesisk mat

Frisk frukt, nybrygget Bia Hoi (øl) og ferske vårruller. Vietnam har mat for enhver smak.

Måltider er ofte en sosial begivenhet i Vietnam. Det serveres mange mindre retter midt på bordet, og du får som regel spisepinner så du kan småspise litt av hver rett og smake akkurat det du selv har lyst til.

Listen over vietnamesiske retter du skal prøve er lang, og alle kan finne sine egne favorittretter.

Når dere reiser med Topas i Vietnam sørger våre lokale guider for at dere får mulighet til å prøve et bredt utvalg av lokal mat, da maten er en stor del av opplevelsen i Vietnam. Og besøker dere Hanoi, legger vi ofte inn et middagsbesøk hos en lokal familie, for å få et innblikk i de lokales hverdagsliv.

Topas Ecolodge breakfast at a sunny day

Reiseforslag

Familieferie

Gode råd og tips

Reise i
Vietnam med barn

topas ecolodge view from pool

Bosteder og overnatting

Lek i svømmebassenget, slapp av i skyggen eller nyt en forfriskende drink mens du beundrer utsikten. Når man reiser flere sammen er kravene til bosteder forskjellige, og det har vi tatt høyde for i våre reiseforslag.

Når vi setter sammen en reise for små og store familier, tar vi dine ønsker og behov i betrakning og sammen med vår lokale kunnskap skaper vi den beste blanding av bosteder, med homestays, hoteller med svømmebasseng og unike lodges som Topas Ecolodge og Topas Riverside Lodge.

Når det gjelder overnatting har Vietnam alle nivåer av komfort og pris, så vi kan alltid finne det som passer til deg og ditt reisefølge.

Når er det best å reise til Vietnam?

Været i Vietnam er varierenede. Landet strekker seg over 1600 km fra nord til sør, og i nord er det 4 årstider som i Norge. Mens lenger sør er det ikke årstider, men man deler det opp i regntid og tørke.

Når det gjelder temperaturer, skal du generelt forvente noe høyere temperaturer enn i Norge, så det er en fordel å ta hensyn til det når du velger både aktiviteter og overnatting.

Topas Ecolodge - Sapa - National Geographic Unique Lodges - Pool - faded 2

Topas Ecolodge i Sapa

Legg til Topas Ecolodge på din tur til Vietnam, og nyt vakker utsikt, private bungalower

og slapp av ved bassenget eller Spa & Wellnes-området ved Topas Ecolodge.