Betingelser og vilkår for nyhetsbrev

Vilkår og betingelser for vårt nyhetsbrev

Ved å registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev godtar du vilkårene nedenfor for vår behandling av dine personopplysninger.

Når du tilmelder deg vårt nyhetsbrev, samtykker du i å motta nyheter fra:

Vietnam by Topas
Bakkelyvej 2
DK-8680 Ry

Abonnementet på nyhetsbrevet er gratis og uforpliktende, og du kan når som helst si opp ditt abonnement ved å klikke på linken «Oppsigelse av nyhetsbrev»som er nederst i hvert nyhetsbrev.

Hvis du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke, eller hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss på info@vietnambytopas.no og vi vil håndtere din henvendelse så snart som mulig.

Innhold og hyppighet

Nyhetsbrevet sendes 1-3 ganger om måneden og inneholder følgende:
  • Reiseinspirasjon
  • Nyttig viten
  • Informasjon om nye reiser
  • Informasjon om reiseforedrag og andre arrangementer
  • Nyheter som er relevante for deg som Topas kunde

Bruk av personopplysninger

Når du registrerer deg for å motta vårt nyhetsbrev, oppgir du navn og e-post adresse. Vi bruker denne informasjonen til å sende deg nyhetsbrevet og gjøre innholdet personlig.

Dine opplysninger vil ikke bli gitt videre til tredjepart med det formål å benytte opplysningene til annet bruk.

Vietnam by Topas er ansvarlig for behandling av dine opplysninger. Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Vi bruker imidlertid databehandleren vår, Mailchimp, for å sende selve nyhetsbrevet, som dermed har tilgang til informasjonen.

Hvor lenge oppbevarer vi dine personlige opplysninger?

Dine personopplysninger oppbevares til du sier opp vårt nyhetsbrev. Når du sier opp nyhetsbrevet, slettes informasjonen fra oss og databehandleren vår.

Overførsel av informasjon til tredjeland

Da vi bruker Mailchimp som distribusjonsplattform for nyhetsbrev, og Mailchimp er lokalisert i USA, blir dine opplysninger overført til et annet land utenfor EU / EØS.

Mailchimp er medlem av Privacy Shield beslutningen, en EU/EØS-USA avtale som fastslår et sterkt regelsett når det gjelder databeskyttelse og sikkerhetstiltak, og det danner derfor grunnlaget for overførsel av dine personopplysninger til Mailchimp

Les mer her www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Dine rettigheter

Du kan når som helst få tilgang til personopplysningene du har gitt til Vietnam by Topas. Du har rett til å gjøre innsigelse mot innsamlingen og videre behandlig av informasjonen din. I tillegg kan du kreve at vi sletter, blokkerer, eller korrigerer informasjonen, j.f. paragraf 16,17,18 og 21 i Personvernforordningen.

Hvis du vil ha innsikt i eller muligheten til å rette dine personopplysninger, eller hvis du vil trekke tilbake et gitt samtykke, kan du kontakte oss på info@vietnambytopas.no

Du har rett til å klage til Datatilsynet om vår behandling av personopplysninger. Se www.datatilsynet.no